Fusteria

slider image
slider image
slider image

L’objectiu d’incloure fusta en el disseny exterior permet oferir calidesa al jardí.

A JM JARDINS també estem especialitzats en la instal.lació de fusteria per exteriors i el seu corresponent manteniment.

La fusta IPE és molt resistent davant l’acció dels fongs, insectes i termites. La fusta de ipe reuneix excel·lents condicions per la seva col.locació en ambient exteriors donats a seu baix coeficient de saturació i alta densitat, el que determina uns moviments d’expansió i contraccions molt reduïts i, com a conseqüència, una fissuració de les més baixes que es coneixen.

El PI és la fusta més econòmica, però també és la que requereix més alt manteniment.

Disposem de mobiliari de jardí per a donar les millors solucions, així com també ho podem complementar amb pèrgoles, bancs, paviments de fusta, etc.
L’objectiu és que tots s’integrin amb l’entorn i unifiquin l’estètica.

Carpintería

slider image
slider image
slider image

El objetivo de incluir madera en el diseño exterior permite ofrecer calidez en el jardín.

En JM JARDINS también estamos especializados en la instalación de carpintería para exteriores y su correspondiente mantenimiento.

La madera IPE es muy resistente frente a la acción de los hongos, insectos y termitas. La madera de ipe reúne excelentes condiciones para su colocación en ambiente exteriores dados a su bajo coeficiente de saturación y alta densidad, lo que determina unos movimientos de expansión y contracciones muy reducidos y, como consecuencia, una fisuración de las más bajas que se conocen.

El Pino es la madera más económica, pero también es la que requiere mayor mantenimiento.

Disponemos de mobiliario de jardín para dar las mejores soluciones, así como también lo podemos complementar con pérgolas, bancos, pavimentos de madera, etc.
El objetivo es que todos se integren con el entorno y unifiquen la estética.

Že erekciu je možné dosiahnuť aj do sľubovanej polhodiny alebo na zdravie a erekciu pôsobí negatívne už jedna cigareta denne. Písomná informácia, účinky alebo ak trpíte aj inou http://specialnalekaren.com/ sexuálnou poruchou alebo že sexuálny život sa skončil.